آشپزباشی - حسن میرزائی
پیازداغ، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و یک دقیقه تفت دهید.
آنگاه به میزان لازم آب بریزید و اجازه دهید تا سس بجوش آید.
حالا گوشت، برنج خیس کرده، آرد گندم، نمک، فلفل و زردچوبه را در ظرف مناسبی بریزید و ورز دهید.
سپس هر بار به اندازه یک گردو از مواد فراهم کرده برداشته و در دست گرد کنید و در سس در حال جوش بریزید.
اکنون در قابلمه را بگذارید تا کوفتهها قدری بپزند. اینک سیبزمینیها را پوست گرفته، خرد کنید و به کوفته بیفزائید و اجازه دهید خوراک بپزد.