آشپزباشی- فاطمه درویش
برگهای كلم را از هم جدا كنید و به مدت 10 دقیقه در آب جوش دارای نمك و سركه بجوشانید تا نرم شود. آنگاه چهار قالب به گنجایش 250 میلیلیتر را چرب كنید و با برگ كلم بپوشانید. به گونهای كه قدری از آن، از قالب بیرون بماند.
سپس كره را آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و بعد گوشت را بیفزائید. همینكه گوشت نیمپز شد، برنج، لپه و سبزی را به آن بیفزائید و اندكی تفت دهید. حالا در تابه را بگذارید، حرارت اجاق را ملایم كنید و صبر كنید مواد بپزد. اكنون زرشك، رب گوجهفرنگی، آبلیمو، شكر، زعفران و آب را به آن بیفزائید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
اینك داخل قالبها را با مخلوط فراهم كرده پر كنید، رویش دارچین بپاشید و با برگ كلم بپوشانید. قالبها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و دلمه را بپزید. آنگاه دلمهها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید و رویشان را با ماست چكیده، خلال پسته و زرشك بیارائید و میل كنید.