آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کوفته هویج
در ظرف مناسبی، گوشت، هویج، پیاز و تره را با هم مخلوط كنید. آنگاه نمک، زردچوبه، گردو و آرد نخودچی را همراه با تخممرغ به مواد قبلی بیفزائید و خوب با هم مخلوط كنید تا چسبنده شود.
بعد هر بار قدری از مایه بردارید و در دست گرد كنید و در روغن داغ سرخ نمائید. حالا سس كوفته را آماده كنید و هنگامی که سس غلیظ شد و آبش به نصف رسید، کوفتهها بیفزائید. حدود
نیم ساعت صبر كنید تا در سس بپزد.
روش تهیهی سس كوفته
پیاز را در روغن تفت دهید. آرد را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا خامیاش گرفته شود. رب گوجهفرنگی را نیز بیفزائید.
اكنون نمك، فلفل، شكر و سركه را به سس اضافه نمائید، كمی آب بیفزائید و صبر كنید تا سس بجوشد.