Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

كوفته هویج و تره (بروجرد)

كوفته هویج و تره (بروجرد)

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کوفته هویج و تره:

گوشت چرخكرده 400 گرم

 

هویج‌ رنده‌كرده 5 عدد متوسط

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد متوسط

 

تره‌ی خردكرده نصف پیمانه

 

نمك و زردچوبه به میزان لازم

 

گردوی خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

آرد نخودچی 4 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

روغن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس كوفته

 

پیاز خردكرده 1 عدد كوچك

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

آرد سفید 1 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

سركه یك‌سوم پیمانه

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کوفته هویج 

در ظرف مناسبی، گوشت، هویج، پیاز و تره را با هم مخلوط كنید. آن‌گاه نمک،  زردچوبه،  گردو و آرد نخودچی را همراه با تخم‌مرغ به مواد قبلی بیفزائید و خوب با هم مخلوط كنید تا چسبنده شود.

بعد هر بار قدری از مایه بردارید و در دست گرد كنید و در روغن داغ سرخ نمائید. حالا سس كوفته را آماده كنید و هنگامی که سس غلیظ شد و آبش به نصف رسید، کوفته‌ها بیفزائید. حدود

نیم ساعت صبر كنید تا در سس بپزد.

روش تهیه‌‌ی سس كوفته

پیاز را در روغن تفت دهید. آرد را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا خامی‌اش گرفته شود. رب گوجه‌فرنگی را نیز بیفزائید.

اكنون نمك، فلفل، شكر و سركه  را به سس اضافه نمائید، كمی آب بیفزائید و صبر كنید تا سس بجوشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کوفتهانواع کوفتهکوفته هویجغذای سنتیآشپزباشیدستور کوفتهکوفته ترهغذای بروجردیسس کوفته تعداد بازديد: 2694 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است