آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس دانه صنوبر، كشمش، برنج آبكشیده، سبزی، نمك و فلفل را بیفزائید و 1 دقیقه، تفت دهید. اینك روی هر برگ مو یك قاشقچایخوری از مواد فراهم كرده بریزید و برگ را بپیچید.
كف قابلمه مناسبی را با اندكی برگ مو بپوشانید و دلمهها را در آن بچینید. رویشان بشقابی بگذارید و روی بشقاب جسم سنگینی قرار دهید. حالا سس را روی دلمه بریزید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا دلمه با حرارت متوسط بپزد و آبش تبخیر شود. اكنون دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه سس دلمه: آبلیمو، روغن زیتون و آب را در كاسه كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید.
یادآوری: مویز نوعی كشمش درشت و سیاهرنگ است.