آشپزباشی- سرور چاووشی
طرز تهیه این دلمه:
نیمی از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز خرد كرده را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آنگاه بادام زمینی، انجیر، برنج خیسانده و آبكشیده و كشمش را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. سپس آب و نمك را اضافه كنید و دو دقیقه، بپزید.
اینك تابه را از روی حرارت بردارید و شوید، ریحان و پیازچه را به مواد درون تابه بیفزائید. داخل فلفلهای دلمهای، گوجهفرنگیها و پیازها را خالی كنید و با مواد فراهم كرده پر نمائید، حالا سر گوجهفرنگیها و فلفلها را بگذارید و با خلال دندان محكم كنید. دلمهها را در ظرف نسوز چربكرده بچینید و آب گرم را به آن بیفزائید.
روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا كاغذ آلومینیوم را بردارید و 10 دقیقه دیگر، دلمهها را بپزید تا آبش كشیده شود. اكنون دلمهها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و باقیمانده روغن زیتون را رویش بریزید.