آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.
آنگاه سبزی و گوجهفرنگی را بیفزائید و 3 دقیقة دیگر تفت دهید.
حالا تابه را از روی شعله برداشته، برنج و یکدوم از آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید.
سپس روی هر برگ به میزان یک قاشق سوپخوری از مواد قرار دهید و به صورت لولهای بپیچید.
اینک کف ظرف مناسبی را با حلقههای سیبزمینی بپوشانید و دلمهها را رویش قرار دهید.
در نهایت روی سطح دلمهها بشقابی بگذارید و به آرامی از گوشه یک پیمانه آب جوش اضافه کنید و دلمه را با حرارت ملایم بپزید.
حالا مواد چاشنی را مخلوط کنید، بشقاب را برداشته و سس آماده را روی دلمهها بریزید و اجازه دهید دلمهها بپزند و آبش کاملا جذب شود، این مدت پخت حدودا یک ساعت و نیم طول میکشد.
اکنون دلمه آماده سرو میباشد.
یادآوری
برای تهیه چاشنی رب گوجهفرنگی، آبلیمو، نمک، شکر، استاک گوشت و روغن را مخلوط کنید.