آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای تهیه کوفته بادمجان:
همه مواد كوفته به غیر از تخممرغها - را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید و تخممرغها را یكی یكی به آن بیفزائید. آنگاه روی مایه را بپوشانید و كنار بگذارید تا چسبندگی لازم را به دست آورد.
اكنون هر بار به اندازه یك نارنگی از مایه كوفته بردارید، به شكل توپ درآورید و در روغن سرخ كنید. سپس كوفتهها را در سس جوشان بیندازید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، بپزید. حالا كوفته را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.
روش تهیه سس: روغن را در تابه بریزید، پیاز را به آن بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود، آنگاه رب گوجهفرنگی را بیفزائید و كمی تفت دهید. سپس آب را اضافه كنید و بگذارید سس بجوشد.