آشپزباشی- مرضیه مرشدی
دلمه سیرابی | طرز تهیه دلمه سیرابی
برنج و بلغور را در كاسههای جداگانه بخیسانید و كنار بگذارید. آنگاه قدری از روغن را در تابه مناسبی بریزید. روی اجاق بگذارید، پیاز و گوشت را بیفزائید و تفت دهید. سپس كشمش را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید.
حالا برنج و بلغور را در صافی بریزید و به مواد درون تابه اضافه كنید و قدری نمك و فلفل به آن بزنید. اینك سیرابی را به اندازه كف دست ببرید و هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مواد فراهم كرده روی سیرابی بریزید، سیرابی را بپیچید و با نخ و سوزن محكم كنید تا باز نشود!
حالا دلمهها را در قابلمه مناسبی قرار دهید، قدری نمك بپاشید و به اندازهای آب بریزید كه روی دلمههای سیرابی را بپوشانید. اكنون زعفران را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت بگذارید و به مدت تقریبی 6-8 ساعت، دلمه را بپزید. آنگاه دلمه سیرابی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.