Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

کوفته گوشت

کوفته گوشت

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

نان تست................2 عدد

شیر......................یک‌چهارم پیمانه

گوشت چرخ کرده.................. 400  گرم

پیاز متوسط................ یک عدد، رنده شده

سیر...............2 حبه، رنده شده       

نمک...................به مقدار لازم

فلفل سیاه....................یک‌چهارم قاشق چایخوری

زردچوبه.......................یک‌چهارم قاشق چایخوری

سس قرمز...................یک قاشق سوپخوری

سس خردل...................یک قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت ...................2 تا 3 قاشق سوپخوری

روغن‌مایع..................به مقدار لازم، برای سرخ کردن

 

مواد لازم برای روی کوفته:

تخم‌مرغ.................. یک عدد

ماست................یک پیمانه

 نشاسته ذرت سفيد.......................2 پیمانه

بیکینگ‌پودر.........................یک قاشق چایخوری

شکر..................یک قاشق چایخوری

نمک...................یک قاشق چایخوری

روش‌تهیه

دوره‌های برشته نان تست را گرفته و در شیر بخیسانید. سپس نان را فشار دهید تا کاملاً آب آن گرفته شود. تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید، سپس نان تست و مواد کوفته را با هم ورز دهید تا مایه یکدست شود. مایه را به شکل بیضی کوچک در آورده و سینی فر را چرب کنید. کوفته‌ها را در سینی چیده و در فر گرم شده با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزید. مواد رویه را با هم مخلوط کرده و بعد از پختن و خنک شدن کوفته‌ها، سیخ چوبی را در کوفته‌ها فرو برده و در مواد رویه‌ی کوفته آغشته کرده و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.

برچسب ها: کوفتهتخم مرغسس قرمزسس خردلدلیل وا رفتن کوفتهنشاسته ذرتکوفته گوشتطرز تهیه کوفته گوشت تعداد بازديد: 276 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است