طرز تهیه :
ابتدا بادمجانها را شسته یک قطعه از بالای بادمجانها را جدا میکنیم.
سپس مغز داخل آنها را درآورده داخل آنها را نمک میزنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه در آب پخته شود.
گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت میدهیم و ادویه جات گفته شده و جعفری را به آن اضافه کرده آنها را داخل بادمجانها میریزیم.
قطعههای بریده شده را روی بادمجانها گذاشته مجددا در روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم.
در آخر سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد.
و در نهایت پس از پخته شدن داخل دیس چیده با تربچه و جعفری تزیین میکنیم.