آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
عصاره را در2 پیمانه آب گرم حل کنید.آن گاه بلغور را بشویید و در آن بخیسانید.
سپس روغن زیتون را در تابۀ مناسبی بریزید و تره فرنگی را تفت دهید.
فلفل دلمه ای را نیز بیفزائید و 30 ثانیۀ دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
حالا بیکن و بلغور را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و ترکیب نمائید.(توجه کنید که آب مواد باید کاملا کشیده شود).
اینک برگهای اسفناج را در سینی مناسبی قرار دهید و رویشان آب داغ بریزید تا نرم شوند.
اکنون برگها را یکی یکی برداشته و قدری از مواد رویش بریزید و به شکل دلخواه آن را بپیچید و در ظرف مناسبی قرار دهید .
دو قاشق روغن روی دلمه ها بریزید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت بسیار ملایم دلمه ها را بپزید.