آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کوفته تخم بلدرچین:
ابتدا گوشت، سبزی، نمك، فلفل، زردچوبه، زیره و ادویه را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن و صبر كنید تا مایه كوفته كاملاً نرم و یكدست شود. حالا نیمی از برنج را به مایه بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید. سپس مواد فراهمشده را در كاسه مناسبی بریزید، بقیه برنج و باقلا را اضافهنمائید و خوب ورز دهید، اگر مایه چسبندگی نداشت، تخممرغ را بیفزائید تا چسبندگی لازم را پیداكند.
اینك در قابلمه بزرگی، روغن و پیاز را قدری تفت دهید. زردچوبه را اضافهكنید و پس از 1 دقیقه تفت دادن، آب را بیفزائید و صبر كنید تا به جوش آید.
اكنون از مواد فراهم شده، گلولههائی به اندازه یك گردو بردارید، در وسط آنها تخم بلدرچین قراردهید و با دست، آنها را شكل دهید و گرد كنید آنگاه در سس جوشان بیندازید، به گونهای كه كوفتهها رویهم قرار نگیرند. حالا به سس كوفته، نمك و فلفل اضافه كنید و با حرارت ملایم، آن را بپزید. اكنون كوفته را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.