Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

كوفته با تخم بلدرچین | کوفته خوشمزه

كوفته با تخم بلدرچین | کوفته خوشمزه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کوفته تخم بلدرچین:

گوشت چرخكرده بدون چربی  500 گرم

 

سبزی كوفته (تره، شوید، ترخون و مرزه) 750 گرم

 

نمك، فلفل، زردچوبه، زیره و ادویه به میزان لازم

 

برنج خیسانده 1 پیمانه

 

باقلای پاك‌‌كرده  500 گرم

 

تخم‌مرغ در صورت نیاز 1 تا 2 عدد

 

روغن 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریزخردكرده 1 عدد

 

زردچوبه اضافی 1 قاشق چایخوری

 

تخم بلدرچین پخته و پوست‌گرفته 10 تا 15عدد

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کوفته تخم بلدرچین:

ابتدا گوشت، سبزی، نمك، فلفل، زردچوبه، زیره و ادویه را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن و صبر كنید تا مایه كوفته كاملاً نرم و یكدست شود. حالا نیمی از برنج را به مایه بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید. سپس مواد فراهم‌شده را در كاسه مناسبی بریزید، بقیه برنج و باقلا را اضافه‌نمائید و خوب ورز دهید، اگر مایه چسبندگی نداشت، تخم‌مرغ را بیفزائید تا چسبندگی لازم را پیداكند.

اینك در قابلمه بزرگی، روغن و پیاز را قدری تفت دهید. زردچوبه را اضافه‌كنید و پس از 1 دقیقه تفت دادن، آب را بیفزائید و صبر كنید تا به جوش آید.

اكنون از مواد فراهم شده، گلوله‌هائی به اندازه یك گردو بردارید، در وسط آن‌ها تخم بلدرچین قراردهید و با دست، آن‌ها را شكل دهید و گرد كنید آن‌گاه در سس جوشان بیندازید، به گونه‌ای كه كوفته‌ها روی‌هم قرار نگیرند. حالا به سس كوفته، نمك و فلفل اضافه كنید و با حرارت ملایم، آن را بپزید. اكنون كوفته را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکوفتهآشپزباشیاعظم گلزارمنشكوفته با تخم بلدرچینآموزش كوفته با تخم بلدرچینروش تهیه كوفته با تخم بلدرچین تعداد بازديد: 1909 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است