تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی
طرز تهیه خورش مرغ:
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و مرغ را در آن تفت دهید.
قدری نمك، فلفل و زردچوبه را روی مرغ بریزید و به میزان لازم آب به آن بیفزائید تا مرغ بپزد و آبش كشیده شود.
آنگاه آلوی خیسانده را همراه با 1 پیمانه آب روی حرارت ملایم بپزید تا قدری نرم شود.
سپس شكر و زعفران را به آلو بیفزائید و 5 دقیقهی دیگر بجوشانید.
حالا مخلوط آلو و زعفران را همراه با پیازداغ درون مرغ پخته بریزید و 01 دقیقهی دیگر خورش را روی اجاق نگه دارید تا جا بیفتد.
حالا خورش آلو مسما را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.