تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را در روغن تفت دهید. حالا مرغ را بیفزائید و تفت دهید.
سپس زردچوبه، رب گوجهفرنگی، نمك، فلفل، آبغوره و آب را بیفزائید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد و خورش جا بیفتد.
اكنون گوجهفرنگیها را سرخ كنید و كنار بگذارید سپس سیبزمینیها را سرخ كنید و آن را گرم نگهدارید.
حالا یك حلقهی گرد توخالی را داخل ظرف مناسبی بگذارید.
ابتدا گوجهفرنگی، سپس سیبزمینی و مرغ آماده را روی آن بچینید و یك حلقه گوجهفرنگی روی آن بگذارید و با پیاز داغ بیارائید.
آنگاه حلقه را بردارید. حالا آب خورش را در ظرف كوچكی بریزید و كنار خورش قرار دهید و ترش كباب را با چلو میل كنید.