Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

سَرگنجشكی

سَرگنجشكی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه سرگنجشکی:

گوشت بدون چربی چرخكرده  500 گرم

 

پیاز درشت  1 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 

سیب‌زمینی خردكرده  250 گرم

 

روغن یا كره  30 گرم

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد

 

زردچوبه اضافی  یك‌سوم قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

ابتدا گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید تا كاملاً نرم و یكدست شود. آن‌گاه كره یا روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز خردكرده را بیفزائید و تفت دهید تا سبك و طلائی رنگ شود. سپس یك‌سوم قاشق چایخوری زردچوبه به آن بیفزائید و به میزان لازم آب بریزید و صبر كنید تا بجوشد.

حالا هر بار به اندازه یك فندق از گوشت بردارید و گلوله كنید و در سس جوشان بریزید و حدود نیم ساعت با حرارت متوسط بپزید. بعد سیب‌زمینی را بیفزائید و بگذارید بپزد و آبش كشیده شود و بیش‌تر از یك پیمانه آب نداشته باشد. اینك خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیسَرگنجشكیروش تهیه سَرگنجشكیمواد لازم سَرگنجشكیتهیه سَرگنجشكیآشپزی سَرگنجشكی تعداد بازديد: 1469 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است