آشپزباشی
ابتدا گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید تا كاملاً نرم و یكدست شود. آنگاه كره یا روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز خردكرده را بیفزائید و تفت دهید تا سبك و طلائی رنگ شود. سپس یكسوم قاشق چایخوری زردچوبه به آن بیفزائید و به میزان لازم آب بریزید و صبر كنید تا بجوشد.
حالا هر بار به اندازه یك فندق از گوشت بردارید و گلوله كنید و در سس جوشان بریزید و حدود نیم ساعت با حرارت متوسط بپزید. بعد سیبزمینی را بیفزائید و بگذارید بپزد و آبش كشیده شود و بیشتر از یك پیمانه آب نداشته باشد. اینك خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.