تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی
مرغ را پاك كنید، بشوئید و با هولهی كاغذی آشپزخانه خشك كنید. آنگاه مخلوط نمك، فلفل و زردچوبه را به داخل شكم و اطراف مرغ بمالید.
سپس روغن را در قابلمهی نچسب و مناسبی بریزید و روی اجاقداغ كنید و مرغ را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
حالا پیازداغ و آب را بیفزائید و با حرارت متوسط مرغ را بپزید تا جائیكه پس از پختن یكدوم پیمانه آب داشته باشد.
در این میان آلوی خیسانده را همراه با 1 پیمانه آب در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید.
شكر و زعفران را بیفزائید و بگذارید خورش جا بیفتد و غلیظ شود. اكنون پیازداغ (اضافی) و دانههای انار را اضافه كنید و بگذارید آب خورش كشیده شود.
حالا مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و مخلوط آلو را با باقیماندهی آب مرغ مخلوط كنید و روی مرغ بریزید.
یادآوری: شما میتوانید اناردون پهلو را با بوقلمون، اردك و یا مرغابی تهیه كنید.