آشپزباشی - نجمه درویش ملا
تخم مرغ را 3 دقیقه با همزن بزنید. آنگاه روغن و شیر را بیفزایید.
سپس سینه مرغ، فلفل دلمهای، سیبزمینی، بادمجان، زیتون و نیمی از پنیر را بیفزایید و مخلوط کنید.
حالا آرد، مایه خمیر، بیکینگپودر، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را با هم مخلوط کنید.
سپس مخلوط فراهمکرده را در چند مرحله به مایه تخممرغی اضافه و مخلوط نمایید.
اینک به مایه کیک حدود 10-15 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
قالب 25 سانتیمتری را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید.
حالا باقیمانده پنیر را روی کیک بریزید.
سپس کیک را بهمدت 45-50 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
اکنون در ظرف مناسبی برگردانید و با سس دلخواه سرو نمائید.