Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

کــیـک مرغ و بادمجان

کــیـک  مرغ و بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

تخم مرغ   2 عدد

روغن مایع   یک‌دوم پیمانه (100 میلی‌لیتر)

شیر ولرم   1 پیمانه (150 میلی لیتر)

سینه مرغ پخته و خرد کرده   1 عدد (500 گرم)

فلفل دلمه ریز خرد کرده   1 عدد (70 گرم)

سیب‌زمینی پخته ریز خرد و سرخکرده  1 عدد (70 گرم)

بادمجان خرد و سرخکرده   1 عدد (100 گرم)

زیتون خرد کرده   2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا  250 گرم

آرد   2 پیمانه (300 گرم)

مایه خمیر  1 قاشق سوپخوری (10 گرم)

بیکینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

نمک، فلفل، پودر‌سیر و آویشن   به میزان لازم

مخلوط آرد و ادویه‌جات را الک کنید.

برای داشتن کیک پوک میزان اندازه‌گیری مواد را رعایت کنید.

می‌توان بجای سینه مرغ از ژامبون نیز استفاده نمود.

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

تخم مرغ را 3 دقیقه با همزن بزنید. آن‌گاه روغن و شیر را بیفزایید.

سپس سینه مرغ، فلفل دلمه‌ای، سیب‌زمینی، بادمجان، زیتون و نیمی از پنیر را بیفزایید و مخلوط کنید.

حالا آرد، مایه خمیر، بیکینگ‌پودر، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را با هم مخلوط کنید.

سپس مخلوط فراهم‌کرده را در چند مرحله به مایه تخم‌مرغی اضافه و مخلوط نمایید.

اینک به مایه کیک حدود 10-15 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.

قالب 25 سانتیمتری را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید.

حالا باقیمانده پنیر را روی کیک بریزید.

سپس کیک را به‌مدت 45-50 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

اکنون در ظرف مناسبی برگردانید و با سس دلخواه سرو نمائید.

برچسب ها: بادمجانمرغپنیر پیتزاآشپزباشیشور و شیریندالیاکــیـک مرغ و بادمجانمرغ و بادمجان تعداد بازديد: 1138 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است