آشپزباشی - مرضيه مرشدي :
روشتهیه
بلغور را از شب قبل بخيسانيد، در صافي بريزيد و با دست بفشاريد تا آب اضافياش گرفته شود. آنگاه بلغور، گوشت، پياز، نمك، فلفل، سير، تخممرغ و خردهنان را با هم مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد تا منسجم و چسبنده شود. سپس آن را 12 قسمت كنيد و هر قسمت را به سيخ چوبي بكشيد. حالا در تابهي مناسبي، قدري روغن بريزيد و روي اجاق گرم كنيد. سيخهاي كباب را در تابه بگذاريد و گاهي آنها را زير و رو كنيد تا برشته شوند.
اكنون كباب كوبيده را براي پذيرائي در ديس مناسبي بچينيد و با مخلوط ماست و نعنا، هوموس و تبوله ميل كنيد.
روش تهيهي هوموس: نخود، نمك، سير، ارده، آبليمو و آب را در پارچ دستگاه مخلوطكن بريزيد. دستگاه را روشن كنيد تا مخلوط صاف و يكدستي به دست آيد.
روش تهيهي تبوله: بلغور را از شب قبل بخيسانيد، در صافي بريزيد و خوب بفشاريد تا آب اضافياش گرفته شود. حالا بلغور، گوجهفرنگيها، جعفري، پياز، آبليمو و روغن زيتون را در كاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.