آشپزباشی
طرز تهیه تاس کباب:
گوشت راسته را به شكل ورقههای نازك ببرید.
آنگاه هر تكه را بكوبید تا نازك شود. حالا تكههای گوشت را كف قابلمه بچینید.
پیازها را نیز روی تمام سطح گوشت قرار دهید و با مقدار كافی آب، روی اجاق بگذارید و آن را بپزید.
اكنون سیب زمینیها را همراه با نمك، فلفل، زعفران و گرد لیمو، به آن بیفزائید.
سپس رب گوجهفرنگی را قدری در روغن تفت دهید.
یكدوم پیمانه آب به آن اضافه كنید و روی مواد بریزید و آن را با حرارت ملایم بپزید تا تاسكباب جا بیفتد.
اكنون تاسكباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.