آشپزباشی - نجمه درویش ملا
100 گرم از کره، ادویهجات، نمک، فلفل، پوست لیمو، 2 قاشق سوپخوری آبلیمو، نیمی از سیر و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.
آنگاه مرغ را آغشته به این مواد کنید و در ظرف در بسته به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا مرغ را در ظرف مناسبی بگذارید و باقیمانده آبلیمو، کره، سیر و پیاز را رویش بریزید و با فویل رویش را بپوشانید و در فرم گرم کرده با دمای 220 درجة سانتیگراد به مدت یک ساعت آن را بپزید.
سپس به مدت 5 دقیقه گریل را روشن کنید تا رویه مرغ طلائی شود.
اکنون مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سبزیجات مانند لوبیا سبز، لیموتازه، گوجه گیلاسی و... بیارائید.
یادآوری
سعی کنید از مرغ کوچک استفاده نمایید تا زودتر پخته شود.