دستور تهیه
پیکاتای مرغ با سینه مرغ تهیه می شود و به لطف سس آن لطیف و آبدار است. به طور کلی برای تهیه پیکاتای مرغ از سینه مرغ استفاده می شود. از آنجایی که این قسمت نسبتاً خشک گوشت مرغ است، پس از جذب طعم سس، از نظر بافت و طعم عالی است. در نظر داشته باشید که زمان تقریبی برای تهیه پیکاتای مرغ 50 دقیقه خواهد بود.
فیله های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
سپس آرد را در ظرفی عمیق بریزید و هر فیله را از دو طرف آردپاشی کنید. این را در یک بشقاب کنار بگذارید.
سپس روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کنید.
وقتی روغن داغ شد، مرغ را در آن قرار دهید. سعی کنید از یک ماهیتابه پهن استفاده کنید. سپس فیله ها را دو طرف سرخ کنید. از حرارت برداشته و کنار بگذارید.
حالا نوبت قهوه ای کردن حبه های سیر است. برای انجام این کار، آنها را خرد کرده و به همان تابه ای که استفاده می کردید اضافه کنید. بقیه کره را اضافه کنید. حرارت را روی کم نگه دارید و صبر کنید تا سیر شروع به تغییر رنگ کند.
لیموها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. این مایع را به ماهیتابه اضافه کنید و یک لیوان آب مرغ نیز اضافه کنید.
اجازه دهید 10 دقیقه با حداقل آتش پخته شود.
بعد از این مدت هم بزنید و تست کنید. در صورت لزوم، چاشنی، نمک، آبلیمو یا آب بیشتری اضافه کنید.
وقتی سس به طعم دلخواه شما رسید، فیله های مرغ را به ظرف برگردانید تا پختن آنها تمام شود و طعم سس گرفته شود.
بعد از 5 دقیقه کیپرها را اضافه کنید. اگر سس روی مرغ را نپوشاند، یک لیوان دیگر آب مرغ یا آب اضافه کنید.
جعفری خرد شده را اضافه کنید.
برای جلوگیری از چسبندگی هم بزنید.
در آخر حرارت را خاموش کرده و پیکاتای مرغی را که آماده کرده اید در بشقاب سرو کنید.