طرز تهیه تارت موز
فر (تاون) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید. قالبی با اندازهی 11 × 35 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. سپس آرد اضافی را با تكان دادن از قالب جدا كنید. آرد، دارچین، شكر، بیكینگ پودر، كره و زردهی تخم مرغ را درون كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا با هم مخلوط شوند. آنگاه آب را اضافه نمائید تا خمیری یكنواخت به دست آید.
همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع تارت و پای
اكنون خمیر را درون كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد خمیر را لای 2 برگ كاغذ روغنی با وردنه باز نمائید و درون قالب پهن كنید؛ به طوری كه كف و دیوارهی آن را بگیرد. روی خمیر را با كاغذ روغنی بپوشانید و با مقداری حبوبات، روی آن را سنگین كنید. قالب را داخل سینی بگذارید و به مدت 8 دقیقه در فر بپزید. سپس از فر خارج كنید و كاغذ را بردارید و 8 دقیقهی دیگر در فر با دمای 180درجهی سانتیگراد قرار دهید تا روی آن طلائی رنگ شود. اكنون باقیماندهی موز را خرد كنید و روی تارت بچینید و مایه میانی را رویش بریزید و با فندق تزئین نمائید. حالا آن را به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید و پس از خنك شدن، با پودر شكر تزئین نمائید.
روش تهیهی مواد میانی:
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. بعد یك عدد موز له كرده، تخم مرغ، فندق آسیاب كرده و آرد را بیفزائید و به مدت 2 دقیقه با همزن برقی بزنید.