ماهنامه آشپزباشی - تارت لیمو و پرتقال
آرد و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با انگشتان کره را خورد آرد بدهید. آنگاه پوست لیمو و زرده تخممرغها را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را در قالب تارت به قطر 24 سانتیمتر پهن کنید و رویش را با کاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات سنگین کنید تا هنگام پختن، کف تارت بالا نیاید و پف نکند؛
اکنون تارت را به مدت 15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 190درجه سانتیگراد بپزید و بعد حبوبات و کاغذ را بردارید و 15 دقیقه دیگر، آن را بپزید.
همینکه تارت خنک شد، مواد میانی را رویش بریزید و تارت لیمو را دستکم 4 ساعت در یخچال نگه دارید. اینک رویش را با پرتقال، شکلات و در صورت دلخواه با مرنگ بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: زرده تخممرغها را با شکر و آرد ذرت مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه آب پرتقال را کمکم بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. حالا وانیل و آب لیموترش را اضافه کنید و کرم را از روی حرارت بردارید.
همینکه کرم خنک شد، کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید و کرم را کمکم به آن بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.