آشپزباشی - مریم امیری
کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آرد را به این مایه افزوده و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس کیسهنایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر، باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در قالبهای کوچک قرار دهید. به گونهای که خمیر کف و دیوارههای قالب را بپوشاند.
اینک قالبها را در سینی شیرینیپزی بچینید و تارت را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
آنگاه اندکی از مواد میانی را در تارتهای پخته شده بریزید و 5 دقیقه، در فر قرار دهید تا بادام ها طلائی رنگ شوند.
همینکه تارتهای بادامی خنک شدند، آنها را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی بچینید.