آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را در تابه و یا ظرف نسوزی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر کارامل شود.
آنگاه گلابیها را از وسط نصف کنید و هستههایش را درآورید. سپس گلابیها را در کارامل تفت دهید تا طلائی رنگ شوند و بعد آنها را به گونهای که قسمت برش خورده بالا باشد روی کارامل مرتب کنید.
حالا خمیر میلفوی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و دایرهای بزرگتر از قطر تابه، از خمیر برش دهید.
اکنون خمیر را روی گلابیهای کارامل شده بگذارید و لبههایش را داخل تابه ببرید. اینک تارتاتین گلابی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.
آنگاه تارتاتین را از فر درآورید و پس از 2 دقیقه آن را روی ظرف مناسبی برگردانید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید تارتاتین گلابی را با خامه همزده و یا بستنی وانیلی میل کنید.