Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:20

تارت بادام زمینی

تارت بادام زمینی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 225 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره‌ سرد 125 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

عسل 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری

 

كره 125 گرم

 

شكر قهوه‌ای 100 گرم

 

وانیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پوست لیمو رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

بادام زمینی 270 گرم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

آرد و نمك را در كاسه‌ا‌ی الك كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط سازید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را اضافه كنید تا خمیر یكدستی حاصل شود.

بعد خمیر را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید. آن‌گاه در قالب چرب‌كرده 10×23 سانتیمتری تارت پهن سازید.

حالا روی آن را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید. قالب را در سینی قرار دهید و خمیر را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، به مدت 25 دقیقه بپزید.

بعد كاغذ و حبوبات را بردارید و مواد میانی را درون آن بریزید و دوباره، به مدت 40 دقیقه تارت را بپزید.

روش تهیه مواد میانی: تمام مواد را با یكدیگر مخلوط ‌كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تركیبی یكدست حاصل شود.

 

برچسب ها: تارتآموزش شیرینیآموزش تارتشیرینی پزیانواع تارتطرز تهیه تارتمواد اولیه تارتدستور تارتمژگان فرهنگتارت بادام زمینی تعداد بازديد: 1719 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است