آشپزباشی- مژگان فرهنگ
آرد و نمك را در كاسهای الك كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط سازید. آنگاه زرده تخممرغ و آب را اضافه كنید تا خمیر یكدستی حاصل شود.
بعد خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید. آنگاه در قالب چربكرده 10×23 سانتیمتری تارت پهن سازید.
حالا روی آن را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید. قالب را در سینی قرار دهید و خمیر را در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 25 دقیقه بپزید.
بعد كاغذ و حبوبات را بردارید و مواد میانی را درون آن بریزید و دوباره، به مدت 40 دقیقه تارت را بپزید.
روش تهیه مواد میانی: تمام مواد را با یكدیگر مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تركیبی یكدست حاصل شود.