آشپزباشی - افسانه ظروفی
آرد، بیکینگپودر و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را بیفزائید. دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
(میتوانید بدون کمک گرفتن از دستگاه غذاساز نیز این خمیر را فراهم کند و با نوک انگشتانتان کره را با مواد خشک مخلوط کنید).
آنگاه تخممرغها را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شود.
سپس خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و در حدود نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
حالا دوسوم از خمیر را در قالب تارت (دیواره از کف جدا) به اندازه 10×34 سانتیمتر پهن کنید و مایه میانی را رویش بریزید.
باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز کنید و نوارهای باریکی به عرض تقریبی 5/1 سانتیمتر از آن برش دهید.
اکنون نوارهای خمیر را به شکل زیبایی روی مایه میانی بچینید و رویشان زرده تخممرغ بمالید.
سپس قالب را روی سینی قرار دهید و روی تارت، بادام و یا دانه کاج بپاشید.
اینک تارت را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه فر را خاموش کنید و در آن را نیمهباز بگذارید تا تارت خنک شود. حالا تارت را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه مایه میانی
پنیر، شکر، آب پرتقال، تخممرغها، پوست پرتقال و آرد را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی اندکی هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آنگاه همزن را خاموش کنید و مربای پوست پرتقال را به آن بیفزائید.