آشپزباشی - محیا ربیعی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مینی مافین را اندکی چرب سازید.
آنگاه آرد، پودر شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
سپس زرده تخممرغ، وانیل و آب سرد را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. (چنانچه خمیر خشک بود، آب بیشتری به آن بیفزائید).
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر گرد قالب بزنید و در قالب مینیمافین قرار دهید.
اینک روی خمیر را چنگال بزنید و قالب را 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. آنگاه قالب را در فر بگذارید و خمیر تارتلت را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
همینکه تارتلتها خنک شدند، آنها را از قالب جدا کنید و لبههایشان را ابتدا در عسل و بعد در پودر نارگیل بزنید.
سپس داخلشان را با مایة میانی پر کنید و روی هر کدام یک برش موز بگذارید و با خامة فرم گرفته بیارائید.
روش تهیه مایه میانی
شیر عسلی، گلدن سیروپ و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه مایه شیر عسلی را 10 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و به رنگ کارامل درآید.