Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

مینی پای بانوفی

مینی پای بانوفی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 25 عدد

آرد 150 گرم

پودر شکر 55 گرم

کرة سرد (خرد کرده) 90 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

وانیل شکری یک‌دوم قاشق چایخوری

آب سرد حدود 3 قاشق چایخوری

مواد لازم میانی

شیر عسلی 200 گرم

گلدن سیروپ یا عسل 1 قاشق سوپخوری

کره 30 گرم

موز به میزان لازم

خامه فرم گرفته به میزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی مینی‌ مافین  را اندکی چرب سازید.

آنگاه آرد، پودر شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

سپس زرده تخم‌مرغ، وانیل و آب سرد را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. (چنانچه خمیر خشک بود، آب بیشتری به آن بیفزائید).

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 40  دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلی‌متر باز کنید و با برشگر گرد قالب بزنید و در قالب مینی‌مافین قرار دهید.

اینک روی خمیر را چنگال بزنید و قالب را 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. آنگاه قالب را در فر بگذارید و خمیر تارتلت را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

همینکه تارتلت‌ها خنک شدند، آنها را از قالب جدا کنید و لبه‌هایشان را ابتدا در عسل و بعد در پودر نارگیل بزنید.

سپس داخلشان را با مایة میانی پر کنید و روی هر کدام یک برش موز بگذارید و با خامة فرم گرفته بیارائید.

روش تهیه مایه میانی

شیر عسلی، گلدن سیروپ و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه مایه شیر عسلی را 10 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و به رنگ کارامل درآید.

برچسب ها: آشپزباشیانواع تارت و پایمحیا ربیعیمینی پای بانوفیمینی پایپای بانوفیروش تهیه مینی پای بانوفیمواد لازم برای تهیه مینی پای بانوفی تعداد بازديد: 1330 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟