Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

پای هلو، کیوی و گیلاس | طرز تهیه پای

پای هلو، کیوی و گیلاس | طرز تهیه پای

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پای هلو، كیوی، گیلاس

 مواد مورد نیاز این پای:

زردهی تخم مرغ  1 عدد

پودر شكر  2 قاشق سوپخوری

كره  150 گرم

شیر  125 میلیلیتر

آرد  375 گرم

مواد لازم برای تهیهی مواد میانی:

زردهی تخم مرغ  2 عدد

شكر 90 گرم

آرد ذرت  3 قاشق سوپخوری

شیر  375 میلیلیتر

وانیل یك هشتم قاشق چایخوری

كره  25 گرم

خامهی ساده 30 گرم

كمپوت هلو   1 قوطی بزرگ

كیوی 3 عدد

گیلاس  300 گرم

ژلهی آناناس 50 گرم

آب جوش یك دوم پیمانه

آب سرد یك دوم پیمانه

 

 

آشپزباشی - سهيلا جباري

 طرز تهیه پای هلو، كیوی، گیلاس

در ظرف مناسبی، زردهی تخم مرغ و پودر شكر را با هم مخلوط كنید. آنگاه كره و شیر را بیفزائید. سپس آرد را به تدریج اضافه كنید تا مایه خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را داخل كیسه‌‌ی نایلونی، به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. بعد آن را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه باز كنید و درون قالب چربكرده‌‌ی پای به قطر 25 سانتیمتر پهن كنید. قسمتهائی از خمیر را با چنگال سوراخ كنید تا هنگام پخت خمیر بالا نیاید. حالا قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا خمیر پای بپزد. آنگاه خمیر را روی پنجرهی سیمی خنك كنید وكرم را روی نان پخته بریزید. اكنون هلوی خردكرده، كیوی حلقه كرده و گیلاسها را روی كرم بچینید. ژله را در آب جوش حل نمائید، آب سرد را به آن بیفزائید و صبر كنید ژله، به غلظتی همچون سفیدهی تخممرغ برسد. اینك روی میوهها را با ژله بپوشانید و پای را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان، پای آمادهی مصرف است.

روش تهیهی مواد میانی:

زرده‌های تخم مرغ و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ زرده‌ها روشن شود. آن‌گاه آرد ذرت را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس شیر را به تدریج اضافه نمائید و مایه را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كرم غلیظ شود. حالا كرم را از روی حرارت بردارید و وانیل، كره و خامه را به آن بیفزائید و كنار بگذارید تا خنك شود.

برچسب ها: پایطرز تهیه پایطرز تهیه پای هلوپای هلو و گیلاسپای کیوی تعداد بازديد: 1412 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است