آشپزباشی - سهيلا جباري
طرز تهیه پای هلو، كیوی، گیلاس
در ظرف مناسبی، زردهی تخم مرغ و پودر شكر را با هم مخلوط كنید. آنگاه كره و شیر را بیفزائید. سپس آرد را به تدریج اضافه كنید تا مایه خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را داخل كیسهی نایلونی، به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. بعد آن را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه باز كنید و درون قالب چربكردهی پای به قطر 25 سانتیمتر پهن كنید. قسمتهائی از خمیر را با چنگال سوراخ كنید تا هنگام پخت خمیر بالا نیاید. حالا قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا خمیر پای بپزد. آنگاه خمیر را روی پنجرهی سیمی خنك كنید وكرم را روی نان پخته بریزید. اكنون هلوی خردكرده، كیوی حلقه كرده و گیلاسها را روی كرم بچینید. ژله را در آب جوش حل نمائید، آب سرد را به آن بیفزائید و صبر كنید ژله، به غلظتی همچون سفیدهی تخممرغ برسد. اینك روی میوهها را با ژله بپوشانید و پای را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان، پای آمادهی مصرف است.
روش تهیهی مواد میانی:
زردههای تخم مرغ و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ زردهها روشن شود. آنگاه آرد ذرت را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس شیر را به تدریج اضافه نمائید و مایه را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كرم غلیظ شود. حالا كرم را از روی حرارت بردارید و وانیل، كره و خامه را به آن بیفزائید و كنار بگذارید تا خنك شود.