تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
آرد، پودر شكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.
آنگاه زردهی تخممرغ و شیر را بیفزائید تا خمیر مناسبی، به دست آید. حالا خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت نیمساعت در یخچال نگه دارید.
قالبهای كوچك تارت (تارتلت) – 4 سانتیمتری- را چرب كنید، خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و در قالبهای تارتلت بیندازید.
سپس به كمك چنگال روی خمیر را سوراخ كنید و به مدت تقریبی10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
همینكه نان تارتلت خنك شد، آن را با مواد میانی پر كنید.
روش تهیهی مواد میانی
همهی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا صاف و یكدست شود.