آشپزباشی - محیا ربیعی
آرد، فندق، پودر شكر و دارچين را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید. كره را بيفزائيد و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
آنگاه زرده تخممرغ و آب سرد را بیفزائید تا خمير مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا هر بار تکه کوچکی از خمیر را بردارید و آن را بین دو کاغذ روغنی باز کنید و 3 دقیقه در فریزر قرار دهید.
اکنون خمیر را با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید و آنها را در قالبهای کوچک پای بگذارید (قالب مینی مافین).
اینک مربای دلخواهتان را در خمیر بریزید و رویش را با باقیمانده خمیر به این ترتیب بپوشانید. باقیمانده خمیر را به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنید و بعد مرکز این دایرهها را با برشگر کوچکتری سوراخ کنید.
آنگاه به لبههای خمیر سفیده تخممرغ بمالید و خمیر میان تهی را روی مارمالاد بگذارید و لبههای دو خمیر را به هم بچسبانید.
سپس پای را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. حالا پای را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید. همینکه پای کاملا خنک شد، رویشان پودر شکر بپاشید.