آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
کره، پودر بادام و پودر بيسكویيت را با هم مخلوط کنید و آن را كف قالب كمربندي به قطر ٢٥سانتيمتر بریزید و فشرده کنید.
آنگاه قالب را در یخچال بگذارید.
سپس پنیر خامهای و عسل را قدری با همزن برقی بزنید و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و هم بزنید.
حالا خامه، وانیل، دارچین و آرد را نیز افزوده و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن برقی بزنید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و اطراف قالب را با فویل بپوشانید و درون ظرفی که دارای آب است قرار دهید.
اینک چیزکیک را در حدود یک ساعت و 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
در آخرین دقایق پایانی پخت، مواد رویه را فراهم کنید و آن را روی چیزکیک بریزید.
سپس دوباره چیزکیک را در فر بگذارید و 10 دقیقه دیگر، آن را بپزید. آنگاه فر را خاموش کنید و در آن را نیمهباز بگذارید تا چیزکیک به آرامی در فر خنک شود.
حالا روی چیزکیک را با سلفون بپوشانید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اکنون چیزکیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مواد رویه
همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره و شکر آب شوند.