روش تهیهی خمیر:
تمامی مواد را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد خمیر شود. سپس خمیر را در كیسهی نایلونی، به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد آن را روی سطحی آرد پاشی شده، با وردنه باز كنید و در قالب مخصوص پای به قطر 23 سانتیمتر پهن كنید. روی خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه بپزید و در قالب خنك كنید. پس از خنك شدن، مواد میانی را روی خمیر پختهی پای بریزید و در یخچال بگذارید تا مواد رویه، ببندد و به هنگام مصرف با خامهی فرم گرفته و برشهایی از آلو تزئین نمائید.
روش تهیهی مواد میانی:
پوست و هستهی آلوها را بگیرید و با آب و شكر به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس آرد ذرت را با یك قاشق سوپخوری آب سرد حل كنید و به آلوی پخته بیفزائید و چند دقیقه روی حرارت نگه دارید و مرتب هم بزنید. حالا پودر ژلاتین حل شده در آب سرد و گردوی خرد كرده را هم به مواد قبلی بیفزائید و از روی اجاق بردارید و بعد از كمی خنك شدن، روی نان پای بریزید.