Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

پای آلو سیاه

پای آلو سیاه

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پای آلو سیاه

مواد لازم خمیر برای 12 نفر:

آرد  300 گرم

شكر  100 گرم

تخم مرغ 1 عدد

كره 200 گرم

 

مواد لازم برای داخل پای:

آلو سیاه 1 كیلوگرم

آب 3 قاشق سوپخوری

شكر 100 گرم

آرد ذرت  2 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

آب  یك سوم پیمانه (80 میلیلیتر)

گردوی خرد كرده 100 گرم

خامه‌ی فرم گرفته برای تزئین  به مقدار لازم

 

روش تهیه‌ی خمیر:

تمامی مواد را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد خمیر شود. سپس خمیر را در كیسهی نایلونی، به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد آن را روی سطحی آرد پاشی شده، با وردنه باز كنید و در قالب مخصوص پای به قطر 23 سانتیمتر پهن كنید. روی خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه بپزید و در قالب خنك كنید. پس از خنك شدن، مواد میانی را روی خمیر پختهی پای بریزید و در یخچال بگذارید تا مواد رویه، ببندد و به هنگام مصرف با خامهی فرم گرفته و برشهایی از آلو تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی مواد میانی:

پوست و هستهی آلوها را بگیرید و با آب و شكر به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس آرد ذرت را با یك قاشق سوپخوری آب سرد حل كنید و به آلوی پخته بیفزائید و چند دقیقه روی حرارت نگه دارید و مرتب هم بزنید. حالا پودر ژلاتین حل شده در آب سرد و گردوی خرد كرده را هم به مواد قبلی بیفزائید و از روی اجاق بردارید و بعد از كمی خنك شدن، روی نان پای بریزید.

 

برچسب ها: طرز تهیه پایپای آلو سیاه تعداد بازديد: 1772 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است