آشپزباشی- مریم امیری
كره را با سر انگشتان به خورد آرد دهید، پودر شكر را بیفزایید و با افزودن زردهی تخممرغ و آب مواد را خمیر كنید. آنگاه خمیر را در كیسهی نایلونی، در یخچال بگذارید.
پس از 30 دقیقه خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و در قالب چربكردهی 22 سانتیمتری تارت پهن نمائید. سپس قالب را 20 دقیقه در یخچال نگهدارید.
حالا روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید.
سپس كاغذ و حبوبات را بردارید و كرم باتراسكاچ را روی تارت بریزید و سطح آن را با مرنگ بپوشانید.
اكنون دوباره قالب را در فر بگذارید و 10 دقیقهی دیگر یا تا زمانی كه مرنگ طلاییرنگ شود، تارت را بپزید.
همینكه تارت خنك شد، آن را برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.
روش تهیهی كرم باتراسكاچ
شكر قهوهای و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و شیر را كمكم بیفزائید و هم بزنید.
سپس آن را روی حرارت ملایم بگذارید و بعد كره را اضافه كنید و به مدت 8 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا كرم كمی غلیظ شود.
حالا آن را از روی حرارت بردارید، وانیلین و زردهیتخممرغ را بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید.
روش تهیهی مرنگ
سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
آنگاه كمكم شكر را اضافه كنید و به هم زدن ادامه دهید تا شكر در سفیدهها حل شود. در آخر وانیلین را اضافه كنید.