آشپزباشی - منيژه غفوري
طرز تهیه شیرینی سوئیسی:
كره و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. زردههای تخممرغ و تخممرغ كامل را به مخلوط كره و پودر قند اضافه كنید. اكنون وانیل، آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط را به شكل خمیر نرم و لطیفی درآورید. یكسوم از خمیر را داخل كیسهی نایلونی، در فریزر قرار دهید. باقیماندهی خمیر را در یك سینی به ابعاد 20×30 سانتیمتر پهن كنید. مارمالاد را روی خمیر بریزید و صاف كنید. سپس خلال بادام را روی مارمالاد بپاشید. خمیر داخل فریزر را از رندهی درشت رد كنید و روی خلال بادام بریزید. مواد رویه را با هم مخلوط كنید و با قلممو روی خمیر بمالید. سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی طلائی رنگ شود. پس از سرد شدن، شیرینی را به اندازههای دلخواه برش دهید و روی آن را با پسته تزئین كنید.