روشتهیه
خمیر بیسکوییت را به ضخامت 3-4 میلیمتر روی سطح آردپاشیشده باز کرده و به اندازه دیواره و کف قالبی به شکل قلب برش بزنید و روی قالب قرار داده و به مدت تقریباً 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر بپزید و اجازه دهید خنک شود، سپس از قالب جدا کنید.
سفیده تخممرغ، 150 گرم از پودر شکر و کرم تارتار را در کاسه همزن ریخته و حدود 5-7 دقیقه هم بزنید تا حجیم و سفت و سفید شود، اگر شل است قاشققاشق تا حد لازم پودرشکر باقیمانده را بیفزایید. آیسینگ را در قیف کاغذی ریخته و سر آن را 5 میلیمتر برش بزنید و دیواره و بدنه جعبه را به هم محکم و ثابت کرده و بگذارید خشک شود.
برای تزیین دیواره جعبه از تکنیک شمارهدوزی که در شماره 125 ماهنامه هنرقنادی به صورت مصور آموزش دادهایم استفاده کنید. درِ روی جعبه را هم مطابق تصویر با آیسینگ غلیظ که در قیف با ماسوره شماره یک ریختهاید، دورگیری نموده و با آیسینگ روان قرمز و سفید پر کنید و بعد از نیمهخشکشدن، با آیسینگ نسبتاً غلیظ و با ماسوره شماره یک، توربافی کنید که در شماره 112 ماهنامه هنرقنادی به تفصیل و به صورت مصور آموزش دادهایم. تزیینات را مطابق تصویر با گلهای ریز آیسینگی و مروارید نقرهای تکمیل کنید.
نکته:
خمیر بیسکوییت بارها در ماهنامه هنرقنادی و هنرآشپزی توسط اینجانب و همکارانم آموزش داده شده است.
برای شلتر کردن آیسینگ به آن چند قطره آب بیفزایید و روی آن را بسته نگه دارید زیرا به سرعت خشک میشود.
اگر درِ جعبه را کمی بزرگتر از ابعاد خود جعبه برش بزنید، حاصل کار زیباتر خواهد شد.