Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:03

برانيذ نعنايی

برانيذ نعنايی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت خمير:

كره يا مارگارين...................1 پيمانه

شكلات تخته‌اي..................70 گرم

شكر...................2 پيمانه

تخم‌مرغ....................4 عدد

آرد.................1 پيمانه

 

مواد مياني:

پنيرخامه‌اي.....................350 گرم

شكر..................يك‌چهارم پيمانه

تخم‌مرغ.............1 عدد

اسانس نعناع

1 قطره يا عرق نعناع ......................2 قاشق سوپخوري

رنگ سبز خوراكي....................3 قطره

رويه برانيذ:

شكلات تخته‌اي قهوه‌اي.....................يك و نيم پيمانه

كره يا مارگارين...................2 قاشق سوپخوري

شربت.................2 قاشق سوپخوري

آب...................2 قاشق سوپخوري

پودر قند..................1 پيمانه

وانيل......................يك‌دوم قاشق چايخوري

روش‌تهیه

كره و شكلات را به طريق بن‌ماري آب كرده و مدت 15 دقيقه بگذاريد خنك شود سپس شكر و وانيل را اضافه و با قاشق مواد را مخلوط كنيد. تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه و با چنگال آن را با مايه مخلوط كنيد. توجه داشته باشيد كه نبايد از همزن استفاده كنيد در اين مرحله سپس آرد را اضافه و مايه را يك‌دست كنيد مايه آماده را در سيني به ابعاد 9 در 11 سانت چرب شده بريزيد و روي آن را صاف كنيد و مواد ماني را روي آن ريخته و صاف كرده و در فر داغ 150 درجه سانتي‌گراد مدت 45 الي 50 دقيقه آن را بپزيد بعد از پخت و كاملاً‌ خنك شدن مواد رويه را روي آن بريزيد و حداقل يكي دو ساعت در هواي خنك يا يخچال قرار داده تا كاملاً‌ خودش را بگيرد سپس برش داده،‌ سرو كنيد.

طرز تهيه مواد مياني:

تمام مواد را در ظرف مناسبي ريخته و 3 دقيقه با همزن برقي بزنيد تا مايه كاملاً  صاف شود.

طرز تهيه مواد رويه:

مارگارين و شراب و آب را روي حرارت قرار داده تا جوش بيايد سپس از روي حرارت برداريد شكلات را به آن اضافه كرده و مرتب هم بزنيد تا شكلات آب شود بعد وانيل و پودر قند را بريزيد و با همزن بزنيد تا نرم و صاف شود.

برچسب ها: شیرینیبرانيذ نعنايیطرز تهیه برانيذ نعنايی تعداد بازديد: 606 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است