روشتهیه
كره و شكلات را به طريق بنماري آب كرده و مدت 15 دقيقه بگذاريد خنك شود سپس شكر و وانيل را اضافه و با قاشق مواد را مخلوط كنيد. تخممرغها را يكييكي اضافه و با چنگال آن را با مايه مخلوط كنيد. توجه داشته باشيد كه نبايد از همزن استفاده كنيد در اين مرحله سپس آرد را اضافه و مايه را يكدست كنيد مايه آماده را در سيني به ابعاد 9 در 11 سانت چرب شده بريزيد و روي آن را صاف كنيد و مواد ماني را روي آن ريخته و صاف كرده و در فر داغ 150 درجه سانتيگراد مدت 45 الي 50 دقيقه آن را بپزيد بعد از پخت و كاملاً خنك شدن مواد رويه را روي آن بريزيد و حداقل يكي دو ساعت در هواي خنك يا يخچال قرار داده تا كاملاً خودش را بگيرد سپس برش داده، سرو كنيد.
طرز تهيه مواد مياني:
تمام مواد را در ظرف مناسبي ريخته و 3 دقيقه با همزن برقي بزنيد تا مايه كاملاً صاف شود.
طرز تهيه مواد رويه:
مارگارين و شراب و آب را روي حرارت قرار داده تا جوش بيايد سپس از روي حرارت برداريد شكلات را به آن اضافه كرده و مرتب هم بزنيد تا شكلات آب شود بعد وانيل و پودر قند را بريزيد و با همزن بزنيد تا نرم و صاف شود.