تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
كره، پودرشكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 3 دقیقه با همزن برقی بزنید. آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا بادامزمینی و پودر كاكائو را افزوده و مخلوط كنید. سپس آرد و بیكینگپودر را اضافه كنید و خمیر را اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
اكنون هربار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید. توپهای فراهم كرده را در بادامزمینی خرد كرده بغلتانید و با فاصله، در سینی چربكرده شیرینیپزی بچینید.
اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.