Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

شیرینی بادام زمینی

شیرینی بادام زمینی

shooroshirin6

0 0

آسان

30 نفر

مواد مورد نیاز

كره 140 گرم

پودر شكر 70 گرم

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

بادام زمینی برشته و آسیاب كرده 100 گرم

پودر كاكائو  30 گرم

آرد 240 گرم

بیكینگ پودر یك چهارم قاشق چایخوری

بادام زمینی خرد كرد برای تزئین 200 گرم

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

كره، پودر‌شكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 3 دقیقه با همزن برقی بزنید. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا بادام‌زمینی و پودر كاكائو را افزوده و مخلوط كنید. سپس آرد و بیكینگ‌پودر را اضافه كنید و خمیر را اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

اكنون هربار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید. توپ‌های فراهم كرده را در بادام‌زمینی خرد كرده بغلتانید و با فاصله، در سینی چربكرده شیرینی‌پزی بچینید.

اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید.  همینكه شیرینی خنك شد، آن را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.  

 

برچسب ها: شیرینی بادامیبادامشیرینی بادام زمینیموارد مصرف بادام زمینیآموزش شیرینی تعداد بازديد: 2115 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است