Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:22

شیرینی پسته‌ای

شیرینی پسته‌ای

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد سفید 225 گرم

 

آرد برنج 2 قاشق سوپخوری

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

كره نرم 250 گرم

 

پودر شكر 160 گرم

 

بادام آسیاب كرده  90 گرم

 

پسته آسیاب كرده 75 گرم

 

پودر شكر اضافی برای تزئین 50 گرم

 

پسته خام برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

فر (تاون) را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم كنید. بعد آردها را با هم مخلوط و الك كنید. آن‌گاه در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط آردها، بادام و پسته را به مخلوط كره بیفزائید تا مایه، خمیر شود.

حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و در دست فرم دهید و با فاصله، در سینی فر بچینید. بعد در مركز هر یك از شیرینی‌ها یك عدد پسته قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. اكنون شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و روی آن‌ها پودر شكر بپاشید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیمواد لازم شیرینیشیرینی با پستهآشپزباشیشیرینی پسته‌ایآموزش شیرینی پسته‌ایروش تهیه شیرینی پسته‌ای تعداد بازديد: 1859 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است