آشپزباشی
فر (تاون) را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم كنید. بعد آردها را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط آردها، بادام و پسته را به مخلوط كره بیفزائید تا مایه، خمیر شود.
حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و در دست فرم دهید و با فاصله، در سینی فر بچینید. بعد در مركز هر یك از شیرینیها یك عدد پسته قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. اكنون شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و روی آنها پودر شكر بپاشید.