آشپزباشی - آرزو گنجی
کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
همینکه شکر حل شد، آن را از روی حرارت بردارید و زرده تخممرغ و آرد را بیفزائید و بالیسک مخلوط کنید.
آنگاه مربای پوست پرتقال، گلسهچری و خلال بادام را افزوده و مخلوط سازید.
سپس هر بار به اندازه یک گردو از مواد فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینیپزی بچینید .
حالا فلورانتین را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و همینکه شیرینی خنک شد.
رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.