آشپزباشی - محیا ربیعی
ابتدا مواد کرامبل را به این ترتیب فراهم کنید. آرد، شکر قهوهای، گردو، گیلاس شکری و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مواد را با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.
آنگاه این مخلوط را در کیسه فریزر بریزید و تا هنگام مصرف در فریزر نگه دارید. اکنون فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا وانیل را نیز درون این مایه بریزید.
اینک مخلوط الک کرده آرد، نمک و بیکینگپودر را همراه با مخلوط خامه و ماست، بهطور یک در میان درون مایه تخممرغی بریزید و مخلوط نمائید.
سپس گردو و گیلاس را نیز درون این مایه بریزید و هم بزنید. آنگاه دوسوم از قالب مافین را با مایه فراهم کرده کیک پر کنید و قدری از مواد کرامبل را رویش بریزید.
حالا مافینها را به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر بپزید و بعد آنها را روی پنجره سیمی خنک کنید. اکنون مافینها را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.