آشپزباشی – مریم امیری
كره و شكر را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه شیر را بجوشانید و پودر كاكائو و شیرخشك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مخلوط كره و شكر را بیفزائید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مایه، غلیظ شود (حدوداً 15 دقیقه).
حالا آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه اندكی خنك شود. اكنون مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و گلهای كوچكی از آن را روی فویل چربكرده، با فاصله بگذارید و با ترافل بیارائید.
اینك تافیها را در یخچال بگذارید تا ببندد و آماده مصرف شود.