آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
آرد، بیكینگ پودر و پودر شكر با هم مخلوط و الك كنید و در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه پودر بادام و پوست پرتقال را بیفزائید. سپس در كاسه كوچكی، پودر كاكائو و آبجوش را با هم مخلوط كنید و بگذارید خنك شود. تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید، مواد خشك، كره و كاكائوی حل كرده را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا دو سوم حجم قالبهای چربكرده را از این مایه، پر كنید و به مدت تقریبی 5 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، قرار دهید. سپس دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد، كاهش دهید و به مدت 15-20 دقیقه، كیكها را بپزید.
كیكها را 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد از قالب در آورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شوند. اینك فریاند را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بگذارید، روی انها را با پودر كاكائو و پوست پرتقال بیارائید.
یادآوری: فریاند – Friand- به كیكهای كوچك فرانسوی گفته میشود كه معمولاً در قالبهای بیضی شكل تهیه میشوند. نوع دیگر آن به فینانسیه معروف است كه در قالبهائی به شكل شمش درست میشوند.