آشپزباشی- افسانه ظروفی
پودر مایهخمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آب را در كاسهی كوچكی بریزید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا مایهخمیر فعال شود و حبابهائی روی آن ظاهر گردد.
آنگاه آرد را در كاسهی دیگری الك كنید و باقیماندهی شكر را همراه با یكچهارمقاشق چایخوری نمك، به آن بیفزائید.
سپس مایهخمیر فعالشده، شیر و كره را نیز به مواد خشك اضافه كنید.
حالا مواد را هم بزنید تا خمیری به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشیده، به مدت تقریبی ده دقیقه ورز دهید تا بافت صاف و یكدستی پیدا كند.
بعد آن را در كاسهی چربكردهای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد و تقریباً دو برابر شود.
سپس خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر تكه را به شكل توپ درآورید.
حالا خمیرها را با فاصله، در سینی چربكرده و آردپاشیده بچینید، رویش را بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا حجمشان دو برابر شود.
بعد سینی را در فر(تاون) گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، قرار دهید و كلوچهها را به مدت تقریبی 20 دقیقه، یا تا زمانی كه طلائی رنگ شوند، بپزید.
اكنون كلوچهها را روی پنجرهی سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شوند.
اینك شكافی از یك سمت روی كلوچهها ایجاد كنید، داخلشان مربای آلبالو بمالید و با خامهی فرمگرفته، روی مربا را بپوشانید.
قدری پودر شكر نیز روی آنها بپاشید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.