آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زردههای تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خامه را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
سپس سهچهارم از آرد را درون مایه بریزید و باقیمانده آن را كمكم بیفزائید تا خمیر مناسب و لطیفی به دست آید. اكنون خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
اینك هر بار گلولههائی به اندازه نارنگی، از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز كنید و دایرههایی به قطر 23 سانتیمتر از آن ببرید.
حال هر دایره را به 13 مثلث هم اندازه تقسیم كنید و روی قائده هر مثلث تكهای از مواد میانی بگذارید و به طرف رأس مثلث، رول كنید. خمیرهای پیچیده را در سینی چربكرده شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، رویش پودر شكر بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: گردو، پودر شكر و دارچین را در كاسه مناسبی بریزید. سفیده تخممرغ را با چنگال بزنید تا كف كند و آن را كمكم به مخلوط گردو بیفزائید تا به شكل خمیر درآید. سپس خمیر فراهم كرده را رول كنید و به تكههای كوچك ببرید.