آشپزباشی - مریم امیری
قالبی را به اندازه 20×25 سانتیمتر چرب کنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آنگاه آرد و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و کره و زرده تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.
چنانچه خمیر خشک بود، قدری آب به آن بیفزائید. سپس خمیر را در قالب پهن کنید و رویش چنگال بزنید و آن را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.
حالا قالب را از فر درآورید، نازک برش دهید و روی خمیر بچینید اکنون باقیمانده مواد لازم را با هم مخلوط کنید و روی سیبها بریزید.
آنگاه قالب را دوباره در فر قرار دهید و دمای فر را به 190 درجه سانتیگراد افزایش دهید. اینک شیرینی را 20 – 30 دقیقه بپزید.
اسلایس سیب را در قالب خنک کنید و برای پذیرائی، به اندازه دلخواهتان برش دهید و در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.