آشپزباشی- سعید بابا رحیمی
سفیده تخممرغها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا قدری کف کند. آنگاه شکر را کمکم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا جوهر لیمو و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون مرنگ را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و شکوفههائی از آن را روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
سپس رویشان ترافل بپاشید و مرنگ را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه خشک شود، در فر گرم کرده با دمای 120 درجه سانتیگراد بپزید.