آشپزباشی - آرزو مقدم :
آرزو مقدم
بادام زمینیها را در سینی شیرینیپزی بریزید و 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجة سانتیگراد برشته کنید. آنگاه بادام زمینیها را در پارچة تمیزی بریزید و بین دستانتان مالش دهید تا پوست آن جدا شود. آنگاه شکلات را همراه با روغن مایع در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری آب کنید. سپس شکلات را در قالب مخصوص شکلات بریزید به گونهای که قالب از شکلات پر شود و بعد قالب را برگردانید تا شکلات اضافی از قالب جدا شود و پوستة شکلات به دست آید. حالا قالب را ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید و بعد بادام زمینیها را در قالب بریزید و رویشان را با کارامل یا کرم فیل بپوشانید. اکنون بیسکوییت را به اندازة قالب خرد کنید و روی کارامل قرار دهید. سپس بیسکویت را با شکلات بپوشانید و قالب را 20 دقیقة دیگر در فریزر قرار دهید تا شکلات آمادة مصرف شود. اینک شکلات را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
خواص بادام زمینی
یکی از خواص بادام زمینی داشتن ترکیبات آنتیاکسیدان و بیواکتیو (زیستفعال) است. درواقع، بادام زمینی را میتوان در گروه میوههای غنی از آنتیاکسیدان قرارداد.