تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگپودر و نمك را در كاسهی مناسبی الك كنید.
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغ و وانیلین را بیفزائید. آنگاه مواد خشك و ماست را به طور یك در میان به مایه بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود.
سپس مایهی فراهمكرده را در كیسهی شیرینیپزی دارای ماسورهی ساده به قطر نیم سانتیمتر بریزید و دایرههائی از آن را با فاصله روی سینی بگذارید.
سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه شیرینیها را بپزید، همینكه شیرینیها خنك شدند، رویشان را با دو رنگ آیسینگ بیارائید.
روش تهیهی آیسینگ: پودر شكر، كورن سیروپ، آبلیمو، وانیلین و آب را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا كاملاً صاف و یكدست شود. چنانچه آیسینگ سفت بود، اندكی آب به آن بیفزائید. سپس آن را دو قسمت كنید و به یك قسمت پودر كاكائو بیفزائید.