آشپزباشی - آرزو گنجی
کره، پنیرخامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه زردۀ تخم مرغ، وانیلین و پودر کاکائو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد و دارچین را افزوده و مایۀ به دست آمده را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و گل هایی از آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.
اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی ها خنک شدند، رویشان را با شکلات آبکرده و شکر طلائی بیارائید.