Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:17

شیرینی دارچینی پنیری

شیرینی دارچینی پنیری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25 عدد 

کره 100 گرم

پنیر خامه ای 50 گرم

شکر دانه ریز 90گرم

زردۀ تخم مرغ 1 عدد

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

پودر کاکائو الک کرده 20 گرم

آرد 130گرم

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

 

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره، پنیرخامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه زردۀ تخم مرغ، وانیلین و پودر کاکائو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد و دارچین را افزوده و مایۀ به دست آمده را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و گل هایی از آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.

اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی ها خنک شدند، رویشان را با شکلات آبکرده و شکر طلائی بیارائید.

برچسب ها: شیرینی دارچینیآشپزباشیشور و شیرینشیرینی دارچینی پنیریشیرینی پنیریدستور تهیه شیرینی دارچینی پنیریروش تهیه شیرینی دارچینی پنیریطرز تهیه شیرینی دارچینی تعداد بازديد: 1097 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است